Miqura – produkter med ren silke

IMG_6768

IMG_6766

IMG_6769

IMG_6767

IMG_6727

I onsdags var jeg inviteret til event af Miqura sammen med Eline, Liselotte og Benya. Eventet foregik i Salling, hvor Miqura havde opstillet en lille popup store, hvor alle kunne komme forbi og høre og prøve deres produkter. Vi blev budt velkommen af Elsemarie, som står bag brandet Miqura, hvilket er et silkebaseret hudplejeserie. Vi fik hele historien bag om Miqura og hendes nøje udvalg af det fineste silke som er at finde i produkterne.

Jeg var ikke bekendt med mærket før jeg var til eventet, men er helt sikkert blevet mere nysgerrig på de forskellige produkter. Eline fik lagt en Gold Modeling Mask – en maske der er med til at give ansigtet en masse selvforkælelse og efterfølgende en hud, der stråler. Vi fik også selv én med hjem, så glæder mig meget til at afprøve den.

Jeg er begyndt at teste de smarte Peel Me Facial Tips, som består af 100% naturlig silke. Silke som Elsemarie nøje har udvalgt til de specifikke produkter. Hver Tips holder ca 5-6 gange, før den trænger til en udskiftning. Jeg døjer meget med tør hud omkring næsen og efter jeg har brugt Peel Me Facial Tips i en lille uge, er det faktisk ved at aftage – så hvis du døjer med tørre områder i ansigtet, kan jeg virkelig anbefale disse.

Produkterne forhandles blandet andet i Salling, Magasin, udvalgte Matas forretninger og apoteker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *