Dagens #165

IMG_1706_Fotor IMG_1698_Fotor IMG_1714_Fotor IMG_1854_Fotor

| Ruskindsjakke Tommy Hilfiger | Kjole Mads Nørgaard | Taske Lanvin |

For et par uger siden var jeg jeg med Liselotte, Linda og Eline på et photoshoot i samarbejde med Tøjstory. Tøjstory er beliggende i Aalborg på Boulevarden. Butikken er en secondhand luksus shop med ene af lækre fristelser – den findes både i Aalborg og Århus. Eline fik iklædt os tre forskellige outfits – tøj jeg normalt ikke vil gå i selv, men det var skide sjovt at prøve noget nyt og anderledes! Vi havde den sjoveste dag med masser af grin og dårlige jokes. Jakken øverst fra Hilfiger forelskede jeg mig helt håbløst i, men ved desværre ikke om den stadigvæk forhandles i butikken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *