Opskrift: Nemme sunde boller på under 30 min

IMG_8572

IMG_8590

Jeg har netop lige taget disse nybagte boller ud af ovnen, som skal bruges til kyllingeburger i aften. Resten skal fryses ned og bruges til madpakker. De er ret rustikke, men er sikker på, at de mætter en del, da der er ene af gode sager i. De er ekstremt nemme at bage, og med bagetid, tager de under 30 min at lave.

Ingredienser:

  • 250 g skyr
  • 100 g havregryn
  • 2 stk fintrevne gulerødder
  • 3 spsk chiafrø
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honning
  • Græskarkerner (til at putte på bollerne, når de formede)

Fremgangsmåde:

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål til du får en tyk grød. Den skal helst klistre meget, ellers kan du putte lidt mere skyr i.
  • Form bollerne med hænderne, og læg dem på en bageplade. Drys derefter græskarkerner ud over bollerne.
  • Stil dem i ovnen i 20-25 min på 160-170 grader.
  • Spis dem helst helt kolde, ellers kan det være lidt klistrede i midten.

… Velbekomme 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *