Energi booster; Ingefær-æble shots

Jeg er så småt ved at kunne mærke, at der er sygdom på vej i min retning og denne gang jeg vil prøve at komme det til livs og har derfor lavet en omgang energi booster, og så håber jeg virkelig, at det hjælper. Jeg har presset det hele i min juicer og sat det på køl, så det er klar til at tage morgen og aften.

Du skal bruge følgende: (til en uges tid)

  • 100 gram ingefær
  • 3 store æbler
  • ½ økologisk citron

I må have en fantastisk søndag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

  1. Øv håber at du når at komme sygdommen godt i forekøbet 🙂
    Sådan en ingefær shot kunne jeg også godt bruge lige nu. var til fødselsdagsfest igår og nu her kl. 10 skal jeg til træning…

  2. Jeg drikker jævnligt ingefær-shots, men jeg har aldrig smagt det med æble i. Det lyder faktisk lækkert, så det kan være jeg skal prøve det næste gang jeg skal lave ingefær-shots 😀

  3. Mm, mums. Jeg kunne godt drikke sådan en. I går, haha 🙂 Blev nemlig forkølet i går. Æv. Men jeg nægter altså at lægge mig syg på job i morgen. Har ikke haft en sygedag fra job siden 2015, og den rekord vil jeg gerne holde! 😀

    1. Det er også godt klaret, men nogle gange må man kaste håndklædet i ringen og ligeledes så man ikke smitter sine kollager (og de børn jeg arbejder med :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *