Den perfekte mascara til korte vipper

| Clinique Chubby Lash her |

Jeg har fra naturens side meget korte vipper, og det kan være en jungle af finde en mascara der giver den længde jeg ønsker. Jeg har prøvet både de dyre og de billige. Men min klare favorit på være Chubby Lash fra Clinique. Den er virkelig nem at arbejde med og så giver den en masse volume og længde, og ikke mindst en sort og intens farve. Hvis jeg skal i byen, putter jeg nogle gange Lash Power inden under og topper med Chubby Lash.

Hvilken mascara er din favorit? 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Dejligt med nye tips til mascara👍🏼
    Jeg er blevet helt pjattet med den der hedder Too faced better than sex.🙈
    Den kan virkeligt give lange fyldige vipper❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *