DAY Birger et Mikkelsen udsalgs favoritter

day-collage

| Pung her 249,- 149,- | Jakke her 999,- 749,- | Blondetop her 299,- 149,- | Taske her 1299,- 649,- | Cover her 199,- 139,- | Taske her 299,- 149,- |

Faktisk har jeg ikke fået gjort de vilde udsalgskøb endnu – det er blevet til en enkelt kjole fra Mads Nørgaard og et uld tørklæde fra Malene Birger. Jeg overvejer stærkt om jeg skal bestille den sorte lædertaske ovenfor hjem. Den har jeg haft et godt øje til længe, og så er prisen ret så fornuftig. Spørgsmålet er bare om jeg så mangler den? ;-). Hvilket jeg nok højest sandsynligt ikke gør, men det er jo godt at have noget at vælge imellem.

Har I gjort nogle gode udsalgsfund? 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

 1. Godt nytår 🍾
  Håber du kom godt ind i det uden tømmermænd og for mange forsæt 🙈
  Jeg siger go for it med den taske, dener SÅ flot. Behov fir den ?hmmmm tasker kan man altid bruge😂
  Jeg har selv fundet et par lækre bukser og en silkeskjorte til halv pris😁

  1. Det gjorde jeg faktisk helt uden tømmermænd – det er vist mange år siden, at det er sket ;-).
   Ja, synes også, at den er ret så fin.

 2. Hej Katrine. Vil blot lige gøre opmærksom på at du kan finde både den sorte taske, jakken, coveret og pungen på Booztlet.dk til billigere priser end på Boozt. Man skal dog være opmærksom på fragt. 🙂
  Elsker selv den side!
  Kh Christina

  1. Hej Christina – tak for informationen, men kan se at priserne bliver det samme, når porto kommer oveni – der er gratis fragt på boozt.com :-).

 3. Jeg stemmer for 😉 Man mangler jo aldrig rigtig noget, men det er jo så godt at have noget at vælge imellem, som du selv skriver hehe. Og den er virkelig bare så FIN!

 4. Jeg kender godt, det der med at man lige skal overbevise sig selv, om man mangler det eller ej.
  Jeg har ikke gjort mig nogle udsalgskøb endnu. Det jeg mangler mest er plads 🙂

  1. Haha, ja det mangler jeg egentligt også og må vist hellere sælge lidt ud af taskerne inden der kommer en ny ind 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *