10 ting, der irriterer mig #4

 1. Folk, der ikke lægger en deler efter deres varer, når de har lagt deres varer op på båndet. Gør det nu bare!
 2. At vi bor så langt oppe, at vi ikke får vasket vinduer.
 3. At der er så forbandede mange cykelister, der cykler overfor rødt eller liiige tager den tværs over det hele, så vi andre er tæt på at blive kørt ned.
 4. Folk, der konstant er opslugt af deres telefoner. Læg den lige fra dig, bare et øjeblik.
 5. Når jeg ikke kommer ned at træne, selvom at jeg havde aftalt det med mig selv. Min sofa er en djævel.
 6. At jeg lige pt ikke kan styre mig, når jeg er i en genbrug. #duharikkebrugformereKatrine! Kolonihaven kan altid liige klare lidt mere.
 7. Mennesker, der konstant snakker om træning og hvor meget de har trænet og hvor meget de skal træne. Jeg kunne simpelthen ikke være mere ligeglad.
 8. At det er så forbandet svært at finde et sted i verden, hvor der er varmt i uge 13 til fornuftige penge.
 9. At jeg så gerne vil have Wegner Y-stolene til spisebordet, men når det kommer til stykket og jeg har opsparet, kan jeg ikke få mig til at smide så mange penge efter 4 stole!
 10. At jeg har så mange sager jeg ikke bruger, men kan ikke tage mig sammen til at sætte det til salg. Jeg må på loppemarked!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Haha elsker disse indlæg 😀 Er enig især i nr. 1!!

  Og så synes jeg du skal købe stolene, hvis du har sparet op. Det er rigtig mange penge, men tvivler på du vil fortryde det 🙂

 2. Gode pointer! 🙂
  Mht nummer 1, så er det også røv irriterende, når de ikke fjerner deres kurv fra den man kan stille den på.
  – tror folk at de har deres mor med på indkøb?

 3. Fedt indlæg! Nr. 1 er en klassiker, jeg stod i sidste uge med grædende baby og den store ville bare gerne ligge vare på båndet, men klumpen foran kunne ikke ligge dealeren på båndet. Så den unge pige i kassen sagde højt, nu skal jeg hjælpe dig, hun stoppede med at bippe klumpens vare, og lagde deleren på båndet. Men pudsigt nok var klumpen en nr. 4, så han så slet ikke hvad der skete omkring ham…
  God aften 🙂

 4. Nummer 6 gælder også mig. Det var nok lidt være for 5 år siden, men jeg har stadig meget svært ved at holde igen når jeg besøger de lokale genbruger hos mine forældre. Provins genbrugsbutikker er guld værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *