Maria Nila – Salty creme | Fremhævelse af krøllerne

img_7615

Er jeg eneste, der oplever genstridigt hår, når vi nærmer os vinteren? Mit ter sig i hvert fald helt vildt, og hvis jeg ikke har nogen form for produkt i håret, bliver det filteret og elektrisk. Faktisk irriterer det mig så meget, at jeg ofte sætter det op i en hestehale fremfor at have det til at hænge. 

img_7630

Jeg har været så heldig at få lov til at teste et produkt fra Maria Nila fra Billigvoks.dk. Faktisk et mærke jeg kendte til forhen, men det gør ikke kærligheden mindre. Produkterne fra Maria Nila er fri for parabener og er 100% veganske. Jeg har testet produktet; Salty Cream, som er en saltvandscreme, der tilfører masser af tekstur og fylde til håret. Cremen er meget let i konsistensen og er perfekt til at kontrollere og definere krøllet hår, eller til at få det perfekte strandlook.

img_7571

Sådan har jeg brugt produktet: Jeg har brugt cremen i tørt hår for at kramme mine krøller op og få at få kruset i mit hår lagt ned. Jeg har brugt meget lidt, da cremen egentlig er ret drøg i brug. Hvis du vil have det perfekte strandlook eller bare mere fylde til håret kan du med fordel, fordele cremen i håndklædetørt hår. Du kan herefter enten lade det lufttørre (gør jeg som regel altid, da føntørren får dit hår til at kruse, hvis du har fald i håret), eller tørre det med føntørren ganske lidt og med laveste styrke. Hvis du føntørre dit hår i forbindelse med, at du vil fremhæve dine krøller, “ødelægger” det stærkeste styrke strukturen i håret og håret bliver kruset i stedet for. Taler af erfaring 😉

// Modtaget til test fra Billigvoks.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Maria Nila er virkelig bare hairproducts done right! Ikke nok med, at de har den skønneste og mest indbydende emballage, så rammer de også bare markedet spot on lige nu med deres veganske produkter. Og hvis de så oven i købet er gode? Hvem skulle have troet, at ét brand kunne gøre så meget godt 😉

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    1. Jeg har faktisk aldrig hørt om dem :-). Deres emballage er bare så sindssyg fint!
      Jeg kan kun udtale mig om dette produkt, men har også hørt godt om deres tørshampoo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *