Eatlow – et sundere valg

img_8212

img_8158

Må ærligt indrømme, at overskuddet til at finde på og lave aftensmad er meget lille i nogle perioder. Desværre bliver det derfor oftest til nem og usund take away for mit vedkommende. Men så er det dejligt, at der er kommet et sundere alternativ til Aalborg. Helt nyt er det ikke, Eatlow har nemlig eksisteret siden 2013, hvor Linda Bruun åbnede sin butik på Reberbansgade 20 i Aalborg. Butikken fokuserer på hjemmelavet, sundere mad med gode næringsværdier, udviklet til at gøre din krop godt, mæt og glad. For nylig har Eatlow fornyet sig og fået nye farver og ny emballage i genbrugsmaterialer, som er nedbrydeligt.

img_8181

img_8193

I torsdag var jeg nede at hente frokost fra Lindas biks, som bestod af; En Beethy Betty smoothies med rødebede og ananas og en fuldkornswrap med ungkvæg. Jeg er vild med deres wraps og har prøvet dem en del gange før, så det var en sikker vinder og deres banankage sidder altså også lige i skabet. Hvis du desuden gerne vil “synde” kan jeg klart anbefale deres burgere, som jeg har fået et par gange eller tre ;-).

img_8255

Der tilsættes ikke sukker i maden eller i deres smoothies, og alt bliver lavet fra bunden af. Alle kan være med, Eatlow har nemlig gjort sådan, at der kan spises efter alle kostprincipper; Low carb, LCHF, paleo og selv glutenallergikere samt laktoseintolerante kan nyde maden hos Eatlow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Jeg bliver altid så misundelig når I poster billeder fra Eatlow. Nu må de gerne snart åbne en afdeling i Københvn/Østerbro! 🙂

    1. Det kan være, at du skal have en god snak med Linda så ;-). Det er så lækkert derinde, så vi må da håbe, at hun åbner en i KBH. Ellers må du komme til Aalborg 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *