DIY; Lerstjerner

img_7947

img_7967

img_7958

img_7965

img_7983

img_7991

I sidste uge lavede jeg disse lerstjerner til at bruge som pynt på juletræet eller hvor man nu har lyst til at hænge dem. Jeg lavede dem også sidste år med bladguld – det var lidt noget bøvl og krævede virkelig tålmodighed. Du kan se indlægget her. I år valgte jeg så at gøre det uden, da jeg godt kan lide det rå look.

Du skal bruge følgende (de fleste af tingene kan købes i Søstrene Grene):

  • Kageforme
  • Ler
  • Snor
  • Træ grillspyd
  • Bogstavstempler (kan købes i Tiger)

Fremgangsmåde:

  • Jeg trykkede først leeret helt fladt og trykkede stjernerne ud med en kageform. Derefter lavede jeg hul med grillspydet og trykkede de bogstaver jeg gerne vil have til at stå i leeret. Derefter lagde jeg stjernerne til at tørre et døgn på et stykke avis. Derefter blev der sat snor i.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *