DIY: Idé til bordkort til nytår

img_6020 img_6021

Selvom vi kun bliver 3 piger til nytårsaften, synes jeg det er vildt hyggeligt at gøre noget ekstraordinært ud af borddækningen, og i år har jeg faktisk lavet fine små bordkort til pigerne. De er ganske simple at lave. Sølv glimmer papiret og de runde klistermærker er købt i Søstrene Grene til ingen penge, og så har jeg sat en dymo ovenpå.

Det bliver mit sidste indlæg for i år. Så jeg vil ønske jer alle et rigtig godt nytår. Jeg glæder mig til at se, hvad 2017 byder på. Tak for året der er gået :-). Pas godt på jer selv!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Det var virkelig en fin løsning. Jeg har været på udkig efter en nem og pæn løsning, så det kan være det bliver de samme kort på vores bord. Godt nytår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *