DIY: Gør din gaveindpakning personlig

img_7930

img_7929

img_7934

img_7935

Nu nærmer vi os med dristige stridt den 24. december, og jeg har været i meget god tid i år med gaverne. Jeg pakker stort set alle mine julegaver ind selv, da jeg synes det gør gaven ekstra personlig og jeg kan helt selv bestemme, hvordan den skal se. Synes ikke der er noget mere kedeligt ind 10 pakker under juletræet som man kan se, er fra Imerco eller Salling, da de altid pakker ens ind. Så derfor går jeg altid på udkig i Søstrene Grene efter både gavepapir, til og fra kort og diverse pynt. Jeg har lavet en masse lerstjerner som jeg har valgt at putte på gaverne. Du kan se mere om dem i indlægget her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Syntes også at det er hyggeligst med gaver, som er personlige og indpakket af en selv 🙂 Det er nemlig så ærgerligt, når man kan spotte de samme standart pakker under træet 😉 Så fine søde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *