Det fineste sæt fra Ganni

juleoensker

| Ganni Bluse | Ganni Nederdel | Selected Uld Tørklæde |

Jeg har faktisk ikke nogle sæt i min garderobe lige i øjeblikket. Jeg får dem simpelthen ikke brugt nok, selvom en nederdel og bluse, der tilhører et sæt, sagtens kan bruges hver for sig. Men alligevel er jeg faldet pladask for sættet ovenfor fra Ganni. Kunne sagtens forestille mig at style nederdelen med en vamset strik og blusen med en lædernederdel eller et par boyfriend jeans, men selvfølgelig også sammen som sæt.

Jeg har mange items på min musthave/ønskeliste på computeren som jeg har i en mappe for sig selv, og jeg har fundet en del items på shopping portalen; Katoni.dk. Siden er ikke en traditionel webshop, men derimod en side, der samler mode fra en række forskellige danske online shops. Du kan gå ind på siden og søge på et specifikt  mærke eller kategori, og derefter kommer der en række af muligheder op på siden. Derefter trykker du bare på det item du er interesseret i, og Katoni.dk linker dig direkte videre til den online shop, hvor det specifikke item kan købes. Nemmere bliver det vist ikke!

Katoni.dk rummer blandt andet online shops såsom Bootz.com, Zalando.dk, Bestseller og mange flere. Online shops som jeg har handlet på en del gange efterhånden og ligeledes også blandt mine fortrukne, når jeg handler online, da der altid er hurtig levering og det er ligeledes nemt at sende sagerne retur.

Har I nogle sæt i garderoben eller har I nogle på ønskelisten? 🙂

// Sponsoreret //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *