Dagens #164

img_8468img_8469img_8427img_8473

| Strik Soaked in Luxury | Nederdel Ganni | Støvler Ecco | Taske Mulberry |

Glædelig jul til jer alle sammen. Jeg håber I har haft en fantastisk aften sammen med jeres familier. Jeg selv arbejdede meget i dagene op til juleaftenen og ligeledes den 24.+25. om morgenen. Derfor valgte jeg at trække stikket blogmæssigt i en 5 dages tid, da jeg gerne ville nyde julen sammen med min familie. Jeg har fået nogle helt fantastiske gaver, som jeg løbende vil vise lidt af herinde.

Outfittet øverst er en del af min hverdags uniform lige for tiden. Gerne en strik og nederdel, eller en kjole med en strik udenover. En anelse kedeligt til tider, men desto mindre en fantastisk uniform at iklæde sig til hver dag. OG så har jeg faktisk købt mit første sæt støvler fra Ecco – troede ikke det ville ske, men de er bløde som smør og fantastiske at gå i, så dem kan jeg klart anbefale!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

11 kommentarer

  1. Glædelig jul 🙂 Jeg synes, det er en skøn uniform 🙂 Jeg er ikke så god til at hoppe i nederdele eller kjoler, men i går havde jeg en kjole på med en tyk cardigan over, og det var perfekt 🙂 Støvlerne er fede og ser også lækre ud i kroko-modellen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *