Dagens #163

img_7685

img_7741

img_7818

img_7674

img_7722

img_7817

| Jakke Selected Femme | Kjole American Vintage | Strikcardigan Acne | Blondekrave Gestuz | Støvler Pavement | Taske Mulberry |

Det hører sig efterhånden til sjældenhederne, at der bliver lavet indlæg med outfits billeder, men indimellem hænder det, at jeg får taget mig sammen og får lokket Rasmus til at tage nogle, selvom jeg nogle gange godt kan være krævende ;-). I fredags var vi et smut nede på Gammeltorv til julemarked og et smut forbi den nye Sinnerup, der er åbnet i Aalborg. Butikken er så fin og virkelig et besøg værd. Vi sluttede dage af med hjemmelavet pizza :-). Jeg var iført en ny kjole fra American Vintage. Blondekraven kan jeg desværre ikke finde online, måske man er heldig i en fysisk butik, der forhandler Gestuz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Årh har slet ikke fået besøgt julemarkedet endnu!! Det må jeg se og få gjort her en af dagene 🙂
  Seriøst dit hår er simpelthen noget af det smukkeste <3 Og så er jeg hel vild med din kjole.

 2. Gud, jeg havde slet ikke spottet at det var en krave – troede bare det var en del af kjolen. Du klæder dig virkelig altid så fint! Vi har hverken samme bygning eller stil, men jeg tror du er den blogger jeg får bedst stilinspiration fra lige for tiden 😀

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Nej, det ligner også lidt, at det er en del af kraven :-).

   Tusind tak for det søde Lisbeth. Jeg bliver altid så glad for dine søde kommentarer <3.

 3. Ej hvor ser du bare godt ud – og vildt flot kjole du har på! 🙂

  Og det lyder da som en lækker fredag i havde. Jeg har slet ikke været forbi julemarkedet i år, men jeg kan vel nå det endnu 😉

  1. Tusind tak for det :D.

   Ja, det var så hyggelig en dag. Der er så hyggeligt dernede, så helt klart et besøg værd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *