4. advents konkurrence | Sennheiser hovedtelefoner

img_8306

img_8291
img_8311

img_8335

Så blev det tid til bloggens 4. og sidste advents konkurrence. Denne gang har Sennheiser været så søde at forære hele to sæt hovedtelefoner væk til to heldige læsere (én på bloggen og én på instagram). Jeg er selv stor fan af Sennheiser hovedtelefon og bruger mine jævnligt – de spiller helt fantastisk og er nogle af de bedste på markedet. Hovedtelefonerne er stilrene, har ekstrem god lyd, og kan bukkes sammen, så de ikke fylder så meget i tasken.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen via bloglovin’ her
 • Save indlægget på bloglovin’
 • Skrive dit største julegave ønske i kommentarfeltet

Vinderen af 3. advents konkurrence blev: Jessica Hansen. Stort tillykke til dig. Jeg får sendt en mail i din retning. Jeg finder en vinder af de 2 Sennheiser hovedtelefoner d. 4/1-17 :-). Held og lykke til jer alle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

92 kommentarer

 1. Ej så lækre de er! Min kæreste trænger til nye, til når han cykler. Jeg håber og drømmer om dem 😍

  Mvh Lise

 2. Uh det er svært, men det må nok være en yogamåtte. Har besluttet at dyrke yoga i det nye år, så håber jeg får det 🙂 Glædelig 4. søndag i advent

 3. Mit største juleønske må helt klart være at bestå min afsluttende eksamen som jeg skal aflevere lige efter nytår, som jeg har brugt de sidste 3 måneder at skrive på. Kort efter skal jeg op og forsvare den mundtlig – så hvis det går godt så er jeg lykkelig. 🙂
  Hvis det skal være noget mere materielt, så må det være et Arne Jacobsen armbåndsur eller et headset som dette. Jeg har nemlig ønsket mig et “on-ear” headset som gerne måtte være en smule feminint og det synes jeg det her helt sikkert lever op til også er de jo kendt for at have en fantastisk lyd 🙂 <3
  Ha' en dejlig søndag!

 4. Min aller største ønske denne jul, er en dejlig Engelsk Buller!
  Min kæreste og jeg har nu snakket om at skaffe os den kæreste Engelsk Bulldog i hele 4 år. Jeg ved at det er et urealitisk ønske, da min kæreste tilbringer 300 dage i udlandet, men er det ikke også det der er pointen med ønsker? Sådan en måtte i hvert fald godt være under mit juletræ i år 🙂

 5. Hvor er de fede! Jeg kan slet ikke huske, hvad jeg har ønsket mig længere, men lige nu ville jeg bliver aller mest glad, hvis nogen gav mig “migræne piercingen”, så jeg måske kunne slippe for de forbistrede hovedpiner 😉

  Glædelig jul!

 6. For det ikke skal være løgn er mit største ønske i år faktisk hovedtelefoner. Jeg pendler fra Kbh til Odense dagligt og vil super gerne kunne udnytte tiden i toget til læsning. Keg mangler hovedtelefoner der lukker af for støjen, og fylder mine øre med dejlig klassisk musik. Håber brændende jeg vinder 🙂

 7. Jeg er højgravid og mit største ønske er naturligvis, at lillesøster melder sin ankomst inden jul 🙂 Derudover ønsker jeg mig lidt nyt tøj. Det trænger jeg til efter en graviditet 🙂

 8. Puha, største ønske er da at min mor bliver udskrevet og får lov til at fejre jul med os. Der står faktisk ikke noget på min ønskeliste i år, alene fordi jeg gerne vil nyde de øjeblikke jeg kan få med min familie, inden det måske er for sent.

 9. Mit største juleønske er et Olympus Pen EPL8 kamera, da jeg drømmer om at rejse til Marokko og tage en masse farverige, eksotiske og smukke billeder 🙂

 10. Så fede!
  Mit største ønske denne jul må være at have tid til en skøn og stille jul med familien midt i eksamensræset før eksaminerne begynder i januar.

 11. Det er bøger og en parfume – Faktisk ønsker jeg mig også et par lækre hovedtelefoner, fordi kæresten har ødelagt mine ved et uheld, men i den kvalitet, som jeg ønsker mig, så ligger det over vores gavebudget på +/- 500 kr/person. Men sådan er det at være en stor familie, hvor der skal købes 18 gaver.

 12. Mit største ønske er at se mine børn blive glade,men skulle der dukke en psrfume eller nogle comfy bukser bliver jeg ellevild 🙂
  Rigtig glædelig jul

 13. Mit største ønske er gode eksamensresultater haha, men ud over det ønsker jeg mig bare en dejlig aften med min familie. Ønskerne er primært småting for mit vedkommende. 🙂

 14. Mit allerstørste ønske er min mor bliver rask alt andet kan vente ❤️ Og gudskelov ser det lovende ud 🙏🏻 Glædelig jul 🎄

 15. Mit allerstørste juleønske er nok at min kæreste og jeg snart finder lejlighed. Vi har nu boet to år i forfærdelige omgivelser så hvis vi kunne få noget nyt ville mit 2017 være redet. Rigtig god jul

 16. Mit største ønske (ikke det dyreste, men det jeg ønsker mig mest) er et “handyman-gavekort”. Jeg er en dør til alt der inkluderer boremaskiner mm. og så bliver listen af ting der skal fikses eller hænges op med tiden lang 😉
  Rigtig glædelig jul!

 17. Mit største julegaveønske er at hele familien er sunde og raske og at vi i år kan holde en jul uden nogen er på sygehuset🙏🏻
  Og så glæder jeg mig over at jeg ved mine børn har en overraskelse i ærmet❤️

 18. Åh en lækker adventgave 🙂 I år ønsker jeg en bestået eksamen – og så ville jeg virkelig gerne ud af rejse 🙂

 19. Mit største ønske er skuldertaske, så jeg kan slippe af med pusletasken jeg stadig render rundt med selvom børnene ikke længere ble. Komisk? ja, men har bare hverken fundet den rette eller også er jeg for nærig 😉

 20. Mit største ønske er at komme ud og rejse! Men det må nok vente lidt.
  Tilgengæld har jeg ønsket mig kopper, skåle, bestik fra Bitz. Elsker hans nye stentøjs serie! 🙂 God jul!

 21. Mit største ønske er at hele familien kunne være samlet til jul, men sådan bliver det desværre ikke i år, men måske til næste år 🙂 Af mere materialistiske ting, ønsker jeg mig flere dele til mit stel fra Royal Copenhagen 🙂

 22. Jeg har rent faktisk høretelefoner stående på min ønskeseddel i år, men ellers ønsker jeg mig smukke kopper fra Royal Copenhagen. Glædelig jul!

 23. Jeg ønsker mig et løbeur. Og tusind andre ting. Jep, er så materialistisk at jeg har en laaaang ønskeseddel og ikke kun ønsker mig fred på jord og alt godt til mine kære. Det ønsker jeg mig SELVFØLGELIG også, og ja, jeg køber blindes jul og giver penge til diverse.
  Men ja, jeg ønsker mig en masse ting, bl.a. et løbeur.
  God jul til dig 🙂

 24. Mit største juleønske i år er at vi får en dejlig aften sammen med familien.. og det ønske er jeg sikker på jeg får opfyldt 🙂

 25. uhh jeg er aldrig så god til at tænke over hvad der er mit allerstørste gave ønske , mest forbi jeg tit acceptere det jeg har og er tilfreds men skulle jeg lige tænke lidt i hmm hvad ville være fedt at få nyt af så ville det være en ny sofa , den jeg har købt på loppemarked til 120 kr. kunne nok skiftes ud til en ny model 🙂

 26. Mit store ønske var en Le Creuset kedel. Den har jeg fået.
  Nu ønsker jeg mig bare høretelefoner. Nogle hvide nogen.. <3

 27. Mit største ønske var oplevelser…det fik jeg, og skal til stand up, til koncert med Nik og Jay og i spa med min mand;-)

 28. Drømmer om en ferie med min familie: mand, bonusdatter 7 år og vores pige på 2 år. Da drømmerejsen involverer en flyrejse, så vil det jo være perfekt med høretelefoner, så jeg kan høre musik – eller min bonusdatter kan låne dem, så hun kan se film på iPad 🙂

 29. Mit største juleønske var at min søn på 5 år fik en fantastisk juleaften. Og det gjorde han heldigvis 🙂

 30. Rigtig godt nytår Katrine:-)
  Dejlig giveaway, har jeg længe ønsket mig.
  Mit største julegave ønske er at give min datter mange gode oplevelser:-)
  Alt godt, nyt, spændende og livgivende din vej……

 31. Godt nytår 🙂

  Mit største juleønske var, at være sammen med min familie især min søn og mand.
  Vi har haft et fantastisk år. 🙂

 32. Rigtig godt nytår, håber du kom godt ind i det nye år 😊

  Mit største juleønske var gode oplevelser og det fik jeg en masse gavekort til 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *