3. advents konkurrence | Clinique + Maria Nelia

img_7895

img_7893

Tiden går og det er blevet tid til bloggens 3. advents konkurrence. Denne gang kan du vinde en oil lip fra Clinique. Jeg har selv en del af dem; de holder fantastisk og er vildt flotte i farverne. Udover en oil lip, har billigvoks.dk smidt en Maria Nelia Salty Cream oveni. Jeg har selv testet produktet, og jeg er kæmpe fan. Det er perfekt til at kramme krøller op med eller til at give et beach look. Du kan læse mit indlæg om produktet her.

For at deltage skal du gøre følgende:

  • Følge bloggen på bloglovin’ her
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet

Vinderen af Caroline Abdel armbåndet blev: Pernille L. Stort tillykke til dig – har sendt en mail afsted til dig. Vinderen af 3. advents konkurrence finder jeg på søndag. Held og lykke til jer alle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

85 kommentarer

  1. Efter din anbefaling af denne Maria Nils salty cream bliver jeg nødt til at prøve den. Har i forvejen saltvandssprayen fra Maria Nila – og den kan også anbefales. Rigtig glædelig 3 advent. 😉

  2. God aften Katrine,

    2 meget dejlige produkter som jeg godt kan bruge til både læber og mit lange hår:-)
    Så jeg vil meget gerne deltage i din giveaway.

    Ønsker dig en god aften og en glædelig 4.advent i morgen:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *