2. advent konkurrence | Caroline Abel armbånd

img_7524

img_7514

img_7563

Så blev det tid til bloggens 2. advents konkurrence. Denne gang kan en heldig læser af bloggen vinde et smukt armbånd fra Caroline Abel, som jeg har blogget om før og er stor fan af! Caroline er iværksætter helt fra bunden og oprindeligt fra Nordjylland, men er pt. bosiddende i København. Jeg mødte Caroline for et par måneder siden, du kan læse om det i indlægget her.

For at deltage skal du gøre følgende:

 • Følge bloggen på bloglovin’ her
 • Følge Caroline Abel på instagram her (eller find hende under bycarolineabel)
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet, hvad dit største smykkeønske er 🙂

Vinderen af VisseVasse vægkalenderen blev Jane Kjelberg – stort tillykke :-). Jeg sender en mail afsted til dig. Jeg finder vinderen af 2. advent på næste søndag, hvor den 3. advents konkurrence bliver sat i gang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

63 kommentarer

 1. I år har jeg ønsket mig et par øreringe, jeg har fundet i en butik i den by, jeg bor 🙂 det må være mit største smykkeønske lige i øjeblikket 😉

 2. Jeg synes virkelig “Furry Friends” øreringene i mørkeblå bare er et must i mit smykkeskrin. De er virkelig så fine, men samtidig anderledes på en unik måde.

  God jul.
  /Emilie Cathrine Stelling

 3. Uuuh, det er svært.
  Caroline Abel laver jo de fineste smykker.

  Har netop bestilt 2 Elephant Charm Bracelet’s, der ligger klar til afhentning. Nåede det desværre ikke i aftes.

  Er helt vild med det Charm Bracelet på billedet også.
  Men når jeg tænker på de nye Furry Friends, smelter jeg langsomt… 😍

  Hvis det kunne blive dem og jeg – tror jeg, det skal være de grønne eller blå. I guld. Eller sølv… 😄🙈😅😂 Så svært at bestemme sig!

 4. Mit største smykkeønske er nok at vinde en ring fra Jane Kønig. Har nu rigtig længe ønsket mig det (og er faktisk det eneste der står på ønskelisten) så jeg håber satme at jeg kan få det hehe <3 Og rigtig glædelig 2. advent

 5. Jeg ville gerne have et smukt feminint og spinkelt septum smykke (til en rigtig septum piercing) eller en smuk ring!

  Meeeennnn det kunne da også være dejligt med sådan et fint armbånd😉

 6. Mit største smykke ønske, hmmmm. Den er svær! Tror ikke jeg har nogle, føler i hvertfald ikke at jeg mangler noget:) Ville forære dette armbånd til min bedste veninde, som er den største hestepige!

 7. Ej, så fint et smykke! Jeg ønsker mig et par øreringe og nogle krimier 🙂 Men mit største ønske er at min familie har det godt og trives.

 8. Jeg kunne godt tænke mig en helt enkel, mellemlang sølvhalskæde med et lille fint sølvhjerte i. Men dette armbånd er sørme også fint!

 9. Ved ikke om jeg har et bestemt smykkeønske 🙂 Men min næste investering må meget gerne være en hulans masse ringe! Jeg elsker at have mange finger ringe på af gangen 😀

 10. Mit største smykke ønske er en ring fra Aagaard med hjerte. også at kæresten går på knæ med den, dette ville være helt fantastisk. Men det skal jeg nok ikke regne med 😉

  Det er sådan et flot armbånd. Jeg er vil med det og din skønne blog.

 11. Det lyder måske lidt corny men pt er mit største smykkeønske en forlovelsesring fra min skønne kæreste gennem 9 år og far til vores snart 2 børn… jeg kunne ikke finde en bedre mand til mig og ønsker mig inderligt at han en dag hopper på knæ…

 12. Jeg er fan af smykker generelt, så har ikke et specifikt favorit item som jeg ønsker mig – men et fint lille armbånd ville da ikke være af vejen 😉 krydser fingre! Glædelig 2. søndag i advent.

 13. Caroline laver bare de flotteste ting. Jeg er også vild med hendes tasker i uld. WAUW manner!
  Jeg ville ønske jeg havde nogle større ører, ja jeg ved godt det ikke omhandler smykker i den forstand. Men med mine mine ører kan jeg desværre ikke bruge alle de fede ørestikkere og earcuffs, der er på markedet nu. Jeg har allerede købt de første 5 par i den tro, at de ville passe mit miniature øre. ÆV! Så et armbånd eller halskæde forgyldt er det jeg ønsker ,og mest. 😉

 14. Done❤️Så smukt et armbånd👌Krydser alt for vinde det🙏Har længe ønsket mig et Torun armbånd fra Georg Jensen🎁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *