Opskrift; Ærtesuppe

img_7417

img_7416

Ingredienser:

  • 200-250 gram frosne ærter
  • 3-5 kartofler
  • 2-3 gulerødder
  • 1 stort løg
  • 1 liter vand
  • 2 kyllingebryst
  • Salt + peber + muskatnød
  • Creme fraiche
  • Persille

Fremgangsmåde:

  • Start med at skæld gulerødder + kartofler og sat dem over til at koge. Damp derefter de frosne ærter og lad dem stå (lad dem ikke kog med kartofler + gulerødder, da de mister noget af smagen). Svits løget på panden og tag det af. Skær kyllingen i små stykker og steg på panden med salt og peber. Imens har kartofler og gulerødder kogt færdig. Kartofler, gulerødder, ærter og løg blendes. Hæl derefter det hele over i en gryde og varm det hele op, smag til med krydderier.

… Velbekomme 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *