Mulberry pocketbook

img_4424

img_4422

img_4432

Jeg har købt en lille før-julegave til mig selv i form af en læder vintage pocketbook fra Mulberry, som jeg vil bruge som kalender, til visitkort mm. Har ledt efter den noget tid og i sidste uge faldt jeg over en på Trendsales i fin stand og med æske + kvittering. Den har en masse patina, men det gør den bare endnu mere lækker. Jeg havde haft kigget på deres nyeste inde på deres webshop, men den ældre udgave var mere mig og virker mere slidstærk. Den er tilpas i størrelse til at tage med på farten og så er der rum til kort og småting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Tillykke med den, den er virkelig pæn!
    Jeg købte den samme fra LV for godt 10 år siden, men den har stået i reolen uden at have været i brug i mere end 8 år.. :-/ – det er dumt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *