Mit bud på en simpel adventsstage

img_4828

img_4868

I år har jeg faktisk været i god tid med både kalenderlys og adventskranse/stage om man vil. Jeg kan godt lide det simple og ikke så traditionelle, så allerede inden jeg var nede i byen og lede efter materialer, var jeg fast besluttet på, at jeg skulle bruge eukalyptus til min advents stage, men jeg vidste ikke helt hvordan. Blomsterne har jeg viklet ind imellem hinanden og bundet sølvtråd omkring. Tallene købte jeg for 2-3 år siden i Søstrene Grene, men de har helt sikkert nogle andre i år.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Hvor er den virkelig fin!
    Jeg plejer at have noget ligende, hvor der kommer lys og tal i min kubus lysestage. Men jeg er jo helt bagud i år… :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *