Mit besøg til Finderskeepers | Aalborg

img_6900

img_4291

img_6932

img_6936

img_6923

img_6922

img_6915

img_4290

img_4293

img_4288

Rasmus og jeg er næsten lige kommet hjem fra Finderskeepers (finder sted på Spritfabrikken i Aalborg, i dag og i morgen kl. 11-17). Der var så mange lækre sager, som jeg forelskede mig i. Der var så mange dygtige upcoming designere denne gang, og flere ting kom også på ønskesedlen. Jeg købte blandt andet et shellac sæt med hjem – så det glæder jeg mig til at gå i krig med. Træ lego figurene var så fine, og håndværket var virkelig i orden! Udvalget af plakater og illustrationer var også i højsædet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

16 kommentarer

  1. Der var vildt godt dernede og perfekte lokaler at afholde det i :-).
   Ja, de var så fine – tror også, at de skal på ønskelisten!

 1. Jeg var også et smut forbi, men det er sjovt, hvordan man pludselig kan opdage andre ting via billeder, som man ikke fik set. Jeg så fx slet ikke de fine vaser på billede tre 😀

 2. Hej Katrine.

  Jeg var selv et smut i den gamle spritfabrik. Du har taget et billede af de store plakater med bl.a. palmer som motiv. Jeg er blevet lidt for glad for motivet men jeg kan desværre ikke huske navnet på udstilleren. Jeg fik talt med ham om rammerne han bruger og papiret det er trykt på – men jeg mangler navnet på ham…. Er det et navn du kan huske. Jeg har forsøgt søgning diverse steder med Finderskeeper osv. men uden held.

  1. Hej Jim.

   Jeg ventede lige på svar fra Finderskeepers. Jeg kunne nemlig ikke selv huske det :-).
   Men de er vildt fede og det er The Dybdal co. der laver dem :-). Håber det hjælper på din søgning efter de fede billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *