Inspiration | juledekorationer

juledekroationer

Jeg elsker at være kreativ med både jule dekorationer og DIY julepynt. Men det er bare lige med at finde tiden til det. Tiden til at gå en tur i skoven og til at sætte sig ned og hygge om tingene, og det vil jeg gøre i år. Har samlet lidt inspiration til forskellige jule dekorationer ovenfor, som alle er fundet på pinterest.

Er du så småt gået i gang med at kreere dekorationer til jul?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

  1. Hvor er de fine!
    Jeg er ikke kommet længere, end at have købt et kalender lys. Et jeg faktisk snart skal have tændt tænker jeg, for at jeg når ned til nr 1 🙂

  2. Det bliver desværre ikke til dekorationer herhjemme i år, pga. 3 katte der synes det smager fantastisk. Men nogle advents stager står fremme. Virkelig fine billeder! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *