Handmade Keychain by the Jonico

img_7125

img_7131

img_7159

img_7186

img_7143

Jeg elsker at give små overraskelser i form af gaver, og gerne nogle som ikke står på ønskelisten i forvejen. For mig må gaven gerne afspejle personen og have et personligt twist. I sidste uge modtog jeg en fin keychain i læder fra Jonico. Jeg manglede en “samling” til mine nøgler og nu pryder den fine keychain mit nøglebundt, og så endda med mit navn på. Jeg synes det er en perfekt gaveidé, og så er den ikke mindst personlig. Jeg valgte den naturfarvede, men den findes også i sort og brun. Du kan helt selv bestemme, hvordan du vil kombinere med navn, farve på læderet og farven på selve nøgleringen. Den koster den nette sum af 100,- så det er lige til at overkomme. Hvis du ønsker din egen sammensætning og design, kan du kontakte Jonico på instagram, ellers kan du klikke forbi deres nyopstartede webshop.

img_7206

Jonico producerer blandt andet også bogmærker i læder som det ovenfor. Jeg synes det er så fint, og så er det super slidstærkt. Jeg ved også, at de har en kalender, der snart er på trapperne og forhåbentligt inden jul.

Hermed er tippet om en personlig pakkekalender, julegave eller værtsgave, givet videre :-).

// Modtaget som gave //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Ej hvor er den bare rigtig rigtig fin! Og den helt perfekte personlige nøglering. Sådan en kunne jeg også godt finde på at anskaffe mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *