Dagens #162

| Jakke Secondhand | Nederdel Neo Noir | Silkebluse Gestuz | Støvler Black Lily | Taske Mulberry | Halskæde Agerbo Design | Ringe Carré, Jane Kønig |

Jeg håber I har nydt weekenden, selvom det er begyndt at drysse med sne udenfor, og kulden for alvor har taget over! Min weekend bestod af take away fredag, finderskeepers, store bøffer og rødvin lørdag, brunch med min veninde Ida på Helmuth (kan virkelig anbefales!) og til boligmesse i går søndag.

Nå, nu til dagens som jeg havde på i slutningen af oktober, hvor Rasmus havde fødselsdag. Vi besluttede os for at spise på Canblau, som efter min mening er den bedste tapas bar vi har her i Aalborg. Jeg var iført outfittet ovenfor – min nye vintage Mulberry blev taget i brug og ligeledes gjorde min jakke som jeg købte i genbrug for et par uger siden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

21 kommentarer

  1. Det var virkelig en fin jakke du fandt i den genner. Hvilket mærke er det fra? Det kunne jo være man kunne være heldig finde den på Trendsales eller andre secondhand steder.

    1. Tak skal du have :-). Den er fra Newagerebel (ikke noget jeg har hørt om før).
      Men ja, måske er du heldig at finde den et sted på Trendsales eller lignende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *