By Caroline Abel

by caroline abel

IMG_3890

| By Caroline Abel |

For et par uger siden var jeg til event hos ASIGHT som havde fået Caroline Abel til at komme og fortælle om hendes smykke univers. Jeg har kendt til Caroline Abel noget tid og fulgt hende næsten helt fra start og hendes vilde udvikling. Caroline er oprindeligt fra Nordjylland og heroppe findes der altså nogle virkelig kreative iværksættere – skulle jeg hilse at sige ;-).

Caroline laver smykker lige efter min stil – enkelt, med et lille twist. Dog ikke i oxideret som er mit fortrykkende, men heldigvis er jeg blevet bedre til at mixe metallerne på kryds og tværs.

Caroline har en lille webshop, hvor du kan købe hendes smykker. Find den lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *