Anbefaling | Landmad

img_4119

img_4443

For et par uger siden var Rasmus og jeg nede at spise på Landmad (Aalborg, Vesterå 5). Istedet for at tage én af de vanlige caféer vi ofte spiser på, faldt valget på Landmad. Vi har gået forbi stedet et par gange, og jeg troede egentlig bare, at det var en gårdbutik, hvor man kan købe lokale råvarer, hvilket man selvfølgelig også kan.

Vi bestilte begge to deres burger med oksekød (og masser af snask!) og en hindbær drik. Tænkte først, hvor er mine pomfritter(!!), da vi fik det serveret, men rødbedesalaten med fetaost var virkelig lækker og passede perfekt dertil. Ikke nok med, at jeg virkelig var fan af maden, så er det også bare et sindssyg hyggeligt spisested.

SÅ hvis du er ligeså burger elsker som jeg, kan jeg virkelig godt anbefale den. I kan se mit indlæg med favorit burger spisesteder her.

// For god ordens skyld, er indlægget ikke sponsoreret //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Hvor ser det lækkert ud og skønt med et sundt alternativ til fritter, som er lækkert og passende til resten af retten.
  Lyder som om i havde en skøn dag 🙂
  Håber du får en dejlig weekend.

  1. Det var helt vildt lækkert og jeg vil gerne snart derned igen :-).
   Var en super hyggelig aften.
   Håber også, at du får en dejlig weekend 🙂

 2. Mums 🙂 Vi skal ud og spise i aften, og det kunne da være, det skulle overvejes – selvom jeg nu havde tænkt, at vi skulle på Spiret 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *