8 bud på kjoler til de kommende julefrokoster

julefrokost-kjoler-png-med-ramme

|  Ganni her | Ganni her |Minimum her | Ganni her| Only her | Samsøe Samsøe her | Mango her | Vila her |

Nu varer det ikke længe før diverse julefrokoster langsomt tiltræder, og nogle af jer har nok allerede været til jeres første. Selv skal jeg til min første julefrokost på lørdag med min gamle folkeskoleklasse. Vi har ikke været samlet siden 2005, hvor vi gik ud – så glæder mig rigtig meget. Jeg har endnu ikke fundet en kjole dertil, men jeg har et godt øje til den grønne Ganni kjole som er på collagen, som jeg har været inde at prøve. Kjolen fra Mango er også virkelig fin og til en fornuftig pris. Jeg køber faktisk altid enkle kjoler til julefrokoster, fordi jeg ved, at jeg ikke kommer til at bruge dem mere end den ene gang, derfor de meget simple bud ovenfor :-).

Nyd jeres søndag i fulde drag <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

22 kommentarer

  1. Ja, det bliver helt vildt hyggeligt :-).
   Velbekomme – ja, de er så fine alle sammen.

   Du må have en dejlig dag 🙂

 1. Ej hvor lyder det hyggeligt at I skal samlet efter så mange år 🙂
  Synes at alle kjolerne er super fine. Særligt nr 3 fra venstre i øverste linje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *