10 ting, der irriterer mig #3

 1. At amerikanerne er så naive og har valgt Donald Trump som præsident. Behøver vist ikke sige mere #fireårihelvede
 2. Når folk ikke får fjernet deres tøj, der er i vaskemaskinen i vaskekælderen, selvom maskinen er færdig for flere timer siden. Savner bare virkelig at have min egen maskine!
 3. At mange buketter ikke holder mere end 2 dage. Det er penge lige ud af vinduet, øv.
 4. Når bloggere teaser et eller andet på deres blog, men de kan ikke fortælle mere før om 1-2 uger. Så lad vær’ med at skriv det? Min interesse for “teaseren” forsvinder ligeså hurtigt som den blev teaset.
 5. Tøj, der ikke bare kan blive vasket på almindeligvis i vaskemaskinen. Gider ikke vaske i hånden og hvor er det bare tidskrævende at sende noget til rens.
 6. At blogindlæg fra bloggere jeg ikke følger, popper op på min bloglovin’ feed.
 7. Når der kommer hul i mine helt nye strømpebukser.
 8. Når bloggere ikke linker til tingene på deres collage – så forstår jeg slet ikke meningen med, at man laver en collage?
 9. At jeg aldrig vælger at købe en jakke med hætte. Dumt med det danske vejr!
 10. At servicen i de fysiske butikker bare bliver ringere og ringere. ØV!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

 1. Ja hvad sker der for Amerika??? Jeg bliver bare mere og mere bevidst om, at der findes så mange blanke amerikanere. Men jeg håber på det bedste !

  Længe leve min egen vaskemaskine 😀

  1. Jeg er direkte i chok – havde troet det blev anerledes, men åbenbart ikke.
   Er meget misundelig på din vaskemaskine 😉

 2. Alt ryger også i vask her – nægter at stå der og vaske op i hånden, køre tre sølle ting på uldprogram eller bruge vaskeposer. Det er livet bare for kort til 😀 Det er ligesom at jeg ikke har andet end R.C stel, og også det med guldkant ryger i opvaskeren. Og nu da det efter 5 år ikke har taget skade, tror jeg bestemt ikke det sker imorgen 😀

  – A

  1. Hehe, det er også en god forestilling. Jeg køber stort set ikke tøj, der skal vaskes i hånden eller på skånevask – gider simpelthen ikke :p

 3. 1. den er vi vist alle enige i!! 🙁 6. det fandt jeg også sindssygt irriterende, men jeg har lige fundet ud af, hvordan man laver det om igen. Du skal ned i den boks, hvor der står dit navn og “edit blogs you follow” ude i højre side. Her kan du under “main” vælge hvad det er du vil se. Jeg mener den skal stå på “blog feed” for du kun får indlæg fra dem du følger.

 4. Enig i stort set alt… dog skal du ikke ærgre dig over jakker med hætte!
  Valgte sidste år at købe vinterjakke med hætte… Big midtake!
  Hætten gør at jeg konstant fryser, da man ikke kan lukke halsen helt til og der derfor fiser luft hele vejen ned!
  Udover det går jeg konstant rundt og føler at jeg er ved at blive kvalt… da vægten af hætten hiver bagover…! Så selvom den er dekorativ og dejlig som skærm mod regn… uprktisk!

 5. Jeg ejer simpelthen alt for mange ting, der ikke må komme i vaskemaskinen.. Det skal til at være et nyt krav, at det må vaskes i maskinen, når jeg køber tøj fremover 😉

  1. Det er møg irriterende. Jeg har selv 5-6 ting, der ikke må komme i vaskemaskinen og jeg hader det. Bruger det næsten aldrig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *