Vinterens musthave; Selected dunjakke

| Selected dunjakke her |

Egentlig mangler jeg ikke en vinterjakke, men efter at metrologerne har annonceret, at det bliver den koldeste vinter i 6 år, må jeg hellere få anskaffet mig en varm vinterjakke, hvilket jeg ikke har lige nu. Min veninde Didde har købt denne fine jakke fra Selected Femme, og den må jeg simpelthen også have fingrene i, hvis jeg ikke skal fryse i den kommende vinter og så er prisen meget overkommelig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

  1. Den ser virkelig rar og varm ud den jakke og så lader det også til at der er plads til en tyk trøje under den.

    Nu slipper jeg for det ultra kolde vejr her i Spanien, men jeg tror også at det bliver en koldere vinter her end det var sidste år, hvor den faktisk var overraskende mild og jeg kan ikke engang huske at jeg havde min varme vinterjakke på.

    1. Det tænker jeg nemlig også, at der er plads til :).
      Uh, det kunne jeg godt bruge – er virkelig ikke fan af kulde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *