To bud på uldjakker til efteråret.

| Blå uld jakke her | Grå uld jakke her |

Jeg skal lige love for, at efteråret er kommet, og at vinden og kulden har taget til her i det nordjyske. Ligeledes må jeg nok erkende, at min kære læderjakke er ved at være for kold og nok snart skal krybe i hi i klædeskabet, selvom jeg ikke er meget for det. Men med den kulde, blæst og regn som det danske vejr byder på, må varmere alternativer tages i brug. Jeg har en en uld jakke som har et par år på bagen og overvejer om den skal skiftes ud med én ny. Jeg synes de to ovenstående jakker er nogle ret gode bud på en mulig udskriftning. De er begge fra Esprit.dk, og de fås begge til ret fornuftige penge. Desværre er uld jakker ikke det bedste, når regn og slud byder sig og jeg overvejer stadigvæk om jeg skal klikke denne jakke hjem fra Selected Femme. Ikke nok med, at jakken fra Selected Femme er varm, så er den også pæn at se på. Synes de fleste varme jakker enten er skijakker, kæmpe store eller knap så klædelige.

Endvidere må jeg nok erkende, at jeg sjældent smider flere tusind kroner efter en jakke grundet mærket, der sidder i nakken, og det har jeg egentlig aldrig gjort, da jeg ofte skifter mine jakker ud. Så vil jeg langt hellere have en masse jakker at vælge imellem end kun et par stykker ;-).

Har du investeret i en ny vinterjakke i år? 🙂

// Sponsoreret //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *