RAINS REGNJAKKE

| RAINS REGNJAKKE |

Vi kan ikke komme udenom, at det for alvor er blevet efterår og kulden og regnen pisker udenfor. Eftersom jeg cykler hver dag på arbejde, har jeg brug for en regnjakke i god kvalitet, som er åndbar og vindtæt. Jeg gider ikke besværet med regnbukser, så det er perfekt med en lang regnjakke som modellen fra Rains. Synes sagtens, at min nye regnjakke kan bruges, selvom det ikke regner, da jeg egentlig synes den er ret pæn og holder kulden ude med en tyk strik indenunder.

Til jer, der bor i Aalborg: Der åbner en konceptbutik i Gravensgade 8, på fredag den 28. oktober. De holder åbent fra kl 14-18, hvor der vil være musik og kolde øl. Der vil ligeledes være goodiebags til de 100 første gæster i butikken. Udover regnjakker, laver Rains også tasker, regnslag mm. Jeg skal i hvert fald et smut derned, så måske ses vi? 🙂

// Jakken er modtaget som gave //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

9 kommentarer

  1. Den er rigtig pæn, den regnfrakke.
    Jeg cykler selv hver dag, og min Ilse Jakobsen regnfrakke, er også et af de bedste køb jeg har gjort til dato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *