Pernille Corydon Stjernetegn

| Kæde her | Vedhæng her |

Jeg er vild med min nye stjernetegns halskæde fra Pernille Corydon med mit stjernetegn løven i. Jeg har ønsket mig den længe, og kan nu krydse den af på ønskelisten. Jeg havde med i mine overvejelser om jeg skulle vælge den i sølv eller guld, for at prøve noget andet, men så passer den desværre ikke til alle mine andre smykker, og vil gerne mixe den med mine andre halskæder, som ligeledes er oxiderede.

Jeg har været så heldig at modtage halskæden fra smykke webshoppen Ahjort, som har et hav af fantastiske smykker. De forhandler blandet andet Pernille Corydon, Stine A og Carré, som er blandt mine favorit mærker indenfor smykker.  Ahjort har også en instagram som jeg er meget betaget af, fordi de formår at præsentere smykkerne i en inspirerende facon. Billederne er enten taget af indehaveren selv eller fra tilfældige og helt almindelige instagram profiler som dig og mig. Og det er jo lige præcis det der gør én instagram profil, med salg som fokus, spændende – når kunderne selv er med til at inspirere.

// Modtaget som gave fra Ahjort // 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

  1. Elsker virkelig Pernille Corydons smykker. Og er så enig med dig angående instagram – ELSKER når firma’er bruger kunde foto’er til at vise smykkerne frem også. Det giver mig bare et bedre indtryk af smykkerne, og ikke mindst hvordan de kan bruges i hverdagen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *