#Godstil – Røde Kors

For en uge siden var jeg nede i to Røde Kors forretninger for at style giner + samle et stativ med tøj, der faldt i min smag. Det hele i forbindelse med kampagnen #Godstil, som starter op fra i dag og kører hele uge 43+44. Jeg var i Røde Kors i Nørresundby og Røde Kors på Kastetvej i Aalborg, hvor jeg virkelig fik fundet nogle fantastiske sager og købte den beige jakke, som jeg virkelig er blevet glad for. Jeg vil løbende i denne uge og uge 44 besøge Røde Kors på Kastetvej og få fyldt op med sager på det stativ jeg har fået stillet til rådighed, og style nye giner til vinduespartiet. Så jeg synes helt sikkert, at du skulle slå et smut forbi Røde Kors på Kastetvej og støtte en god sag og gøre nogle gode køb.

Du kan ligeledes hente at magsin der specielt er lavet til #Godstil kampagnen, som du gratis kan hente i din lokale Røde Kors forretning.

Har stylet følgende giner nedenfor i butikken på Kastetvej:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Den er jeg også vildt glad for :). Ja, jeg synes det er lidt hyggeligt at hjælpe, hvor man kan. De ældre dernede var så søde og ville gerne jeg kom og pyntede noget mere op 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *