Efterår i Companys | Aalborg

I onsdags var jeg til event i Companys i Friis sammen med en masse søde blogger piger. Vi blev taget godt imod af Miriam, som er indehaver af butikken, hvor vi fik vist tøj fra de forskellige mærker, der bliver solgt i butikken. Ligeledes fik vi vist, hvordan man kan sætte mønstre og stilarter sammen på kryds og tværs. Noget som vi aalborgensere ikke er så modige på! Selv fik jeg købt et par uld luffer, en nederdel og en blondekrave fra Gestuz, som jeg glæder mig til at tage i brug. Jeg var ret vild med mixet af det blomsterede sæt fra Ganni, og det er helt sikkert et sæt, der skal på ønskelisten. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

    1. Det var så hyggelig en aften og det er dejligt at tilbringe en dejlig aften med søde Aalborg piger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *