Nye tilføjelser til stuen.

Jeg synes efterhånden, at jeg trængte til at få nogle nye ting ind i vores stue herhjemme. Et tæppe til under sofabordet, har jeg ledt efter længe og da jeg var nede i Søstrene Grene den anden dag, faldt jeg over ovenstående. Ligeledes kom vasen og mælkekanden med hjem fra deres nye kollektion som jeg er helt vild med!

Potten og planten er også nye. Potten er købt i Høgh interieur og planten er købt ved min lokale blomster-pusher; Blomsterhallen på Hasserisgade. De har så mange fine planter og blomster til fornuftige priser, hvis I står og mangler, og kan man ikke altid klemme en blomst mere ind ;-)?

.. Og så håber jeg, at I har haft en fantastisk weekend? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

24 kommentarer

  1. Tak for det – der er også mange fine planter lige nu. Ved faktisk at Plantorama har billige blomster og planter lige nu 🙂

 1. Fede ting og super flotte billeder. Jeg er virkelig helt vild med dit sofabord. Det er super fedt! 🙂
  Jeg har haft en skøn weekend, men som altid var den for kort. Håber også du har haft en dejlig weekend 😛

  1. Tusind tak skal du have :). Er også vildt glad for det og er faktisk ved at lede efter om man kan finde det online :).
   Den er stort set altid for kort ;-). Heldigvis har jeg også haft fri i dag, så det er skønt. Har haft en skøn weekend 😀

    1. Desværre nej. Men jeg arbejder på et indlæg, hvor jeg har fundet et tilsvarende. Så du må lige holde øje. Er så glad for det 🙂

 2. Hvor ser det bare godt ud sammen 🙂 Jeg var i Søstrene Grene i fredags, og jeg er lidt stolt over at komme hjem ud derfra tomhændet 🙂 Ej, der var mange fine ting, men jeg mangler ikke flere dimseting..

  1. Tak skal du have :). Det vil jeg også sige, at det er godt klaret – det formår jeg sjældent selv at gøre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *