Musthave; Tv-møbel fra Napoli

| Napoli TV-møbel

Nogle gange har jeg bare lyst til at lave den store udskiftning i vores møbler herhjemme i lejligheden, fordi jeg ofte forelsker mig i nye sager, men også fordi jeg gerne vil have noget i bedre kvalitet end nogle af de møbler vi har nu. Ja, det kommer vel med alderen; kvalitet fremfor kvantitet. Da jeg flyttede hjemmefra købte jeg stort set alle mine møbler i Ikea – heldigvis er de ved at være skiftet ud alle sammen, undtaget vores spisebord. Jeg har egentlig haft et plankebord i tankerne længe, men jeg tænker, at jeg kommer til at savne, at jeg kan forlænge bordet, hvis vi får mange gæster på besøg til spisning. Jeg har luret på spiseborde inde på webshoppen eBuy24.dk, som har et stort udvalg af billige møbler online og ikke mindst et lækkert udvalg af spiseborde med og uden tillægsplader. Udover spiseborde har jeg også kigget på deres TV-møbler, da jeg godt kunne tænke mig et enkelt møbel i træ, hvor der er lukket for ledninger og dvd-afspiller. Desværre er det svært at finde noget, der lige er mig, grundet de fleste er meget klodsede eller ekstremt dyre. Men jeg fandt Tv møblet ovenfor, som indfrier alle mine ønsker; først og fremmest fås det til en overkommelig pris (899,-), det er lyst, ikke stort og klodset, og så har det store skuffer til fjernbetjeninger, dvd film, opladere mm. Og så er Napoli serien produceret i Danmark.

Udover tv møbler og spiseborde, sælger webshoppen blandt andet også billige møbler til børneværelset, kontoret og badeværelset. Jeg synes det er skønt at kunne ligge hjemme på sofaen og lure internettet igennem, fremfor at vandre fra butik til butik, uden at finde det man egentlig leder efter.

Hvad er dit sidste møbel køb, og har du noget på ønskelisten?

// Lavet i samarbejde med ebuy24.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

10 kommentarer

 1. Vi havde også rigtig mange ikea møbler, da vi blev gift. Men der er heldigvis ikke et eneste tilbage – til gengæld, så er hjemmet proppet med genbrugfund og de ting C bygger, hvilket jeg elsker. Det næste vi skal have, er ikke et køb, men det spisebord, som C er ved at bygge, som jeg tror bliver SÅ fedt! 😀 Glæder mig i hvert fald hel vildt til det er færdigt, og kan komme ind i spisestuen!

  1. Jeg har kun mit spisebord og det er jeg fint tilfreds med :). Vores hjem er blandet med nyt, genbrugsfund og hjemmelavede ting – synes det er ret så hyggeligt og skaber personlighed :-).

   Glæder mig til at se det færdige resultat af bordet 😀

 2. Hvor er det lækkert! Jeg har ikke haft TV i ca. 5 år, og har nu lige fået/arvet et fint et…men har ledt forgæves efter et ok fedt TV-bord at stille det på.. Det her ser altså lovende ud 🙂 Så mangler jeg så også bare lige drømmesofaen 😉

  1. Ja, det er en kæmpe jungle og synes faktisk ikke, at der er ret mange, der er pæne :).
   Sofakompagniet har mange fine 🙂

 3. Ej hvor sjovt – min kæreste og jeg købte et par IKEA møbler, da vi flyttede i hus sidste år 🙂 Haha. Vi fandt to virkelig pæne TV borde i hvid højglans. Et stort til stuen og et lille til soveværelset. Og selvfølgelig med masser af skuffer til ledninger, PlayStation osv. 😀 Jeg hader, når tingene ligger og roder rundt oven på og nedenunder. Det her er nu også super fint, selvom jeg ikke er træ-typen 🙂

  1. Ja, jeg kan heller ikke fordrage ledninger og det har vi ved det vi har lige nu. Kan slet ikke have at se på det :(. Så vil vildt gerne snart have fingrene i et nyt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *