Dermalogica; Age Smart, antioxidant hydramist

Jeg har faktisk altid brugt fornuftige produkter til rensning af min hud. Med fornuftige produkter skal det forstås sådan, at jeg har prøvet at holde mig fra renseprodukter med parabener, og produkter til ansigtet med parfume har jeg holdt mig helt fra. Min hud i ansigtet er meget sart, så hvis jeg påfører mig produkter med parfume, reagerer min hud og det resulterer i små røde plamager og hævet hud.

Jeg var for ikke så længe siden, løbet tør for skintonic. En skintonic er uundværlig for mig og er en del af min hudplejerutine om aftenen. Jeg har fået lov til at teste én skintonic fra DermalogicaAge Smart, antioxidant hydramist. Det er en genopfriskende skintonic, der opstrammer huden og forbedrer dens struktur.

Antioxidant Hydramist er velegnet til moden hud eller hud, der viser tegn på tidlig ældning, og da jeg har rundet de 27 år, og vil gerne forbygge de små linjer i ansigtet, faldt valget på denne. Jeg har afprøvet den i 14 dage og kan med gode grunde ikke sige om den forebygger huden på ældning, men jeg kan mærke, at den strammer op i ansigtet, når den sprayer den på.

Sådan bruger jeg produktet:

  • Jeg renser først min hud af med rensemælk, med min konjoc svamp og lunkent vand (som I kan læse om her). Jeg skylder af med lunkent vand og dupper mit ansigt med en ren og tør vaskeklud. Derefter sprayer jeg Antioxidant hydramist direkte på mit ansigt og på halsen (undgå øjenområdet), og lader det tørre. Afslutter med min T-zone peeling og afslutningvis min sædvanlige ansigtscreme.
Desuden er sprayen også ideel som opfriskende spray over makeup’en i løbet af dagen, og så er den fri for kunstig farve, parfume og parabener, hvilket er alfa og omega for mig.
// Produktet er modtaget til test fra Billigvoks.dk //
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

6 kommentarer

    1. Det er det helt bestemt. Jeg har haft en før, hvor den skulle sprays på, men tror ikke, at det er så udbredt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *