The Konjac Sponge with green tea

| The Konjac sponge with green tea |

Må ærligt indrømme, at det er gået ned ad bakke med at få renset min hud om aftenen og morgenen, grundet at jeg er inde i en periode, hvor jeg først har fri kl 23 om aftenen, og så er det altså på hovedet i seng, når jeg endelig er hjemme igen. Men det er en dårlig vane, og det kan tydeligt ses på min hud, og det kan det faktisk forholdsvis hurtigt, når jeg ikke får passet og plejet min hud.

Derfor var jeg rigtig glad for, at jeg fik lov at teste The Konjac Sponge fra billigvoks.dk – udvalget af svampe kan findes lige her. Svampen er en naturlig og effektiv svamp, der hjælper med at rense ansigtet fri for urenheder. Svampen kan både bruges med dine sædvanlige hudplejeprodukter eller alene, morgen og aften. Indtil videre har jeg kun brugt den om aftenen, da det primært er der jeg får renset min hud igennem. Gør svampen våd inden du bruger den, og tilfør en lille mængde ansigtsrens, hvis du bruger dette. Før svampen blidt rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser, og skyl derefter huden med varmt vand og tør ansigtet forsigtigt med et rent håndklæde eller klud og påfør din ansigtscreme. Skyl til sidst din svamp grundigt ren, og hæng den til tørre i den påsatte snor.

Nemmere bliver det næsten ikke, og vil virkelig anbefale den til dig som ikke gør brug af hudplejeprodukter til daglig og hvis rensning af ansigtet skal gå hurtigt.

// Modtaget til test af billigvoks.dk //

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

8 kommentarer

  1. Det var da ellers noget af et godt tip til mig. Jeg ORKER heller ikke at rense min hud, og de dage/aftener, hvor jeg rent faktisk gør det, så kan jeg se det på huden og jeg kan mærke det i sjælen.
    Må da lige overveje at prøve sådan en svamp 😉

    1. Haha nej, det gør jeg heller ikke. Men denne er virkelig effektiv og så tager det igen tid at få renset huden igennem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *