Opskrift; Kål i flødesovs toppet med kylling

Her den anden dag havde vi en masse ting, der skulle bruges i køleskabet og derfor skulle der eksperimenters i køkkenet. Det blev til en bund på dampet hvidkål, flødesovs med parmesan, løg og champignon, toppet med en omgang timianstegt kylling.

Du skal bruge følgende ingredienser:

  • Hvidkål/spidskål
  • En pakke champignon
  • 1 Løg
  •  Muskat nød
  • Frisk timian
  • 2 kyllinge bryst
  • 1/4 dl Madlavningsfløde
  • Parmesanost
  • Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:
  • Skær kyllingen i små stykker og steg dem på panden med frisk timian. Skær hvidkål ud i tynde strimler og put det separat i en skål. Hæld kogende vand over og lad stå i 10-15 min og hæld vandet fra igen. Svits løg og champignon på panden med en omgang kokosolie. Tilsæt revet parmesanost, madlavningsfløde og muskatnød, smag til med salt og peber.
  • Anret med kålen nederst, hæl flødesovsen over, læg kyllingen på og put en buket frisk timian på toppen.
… Velbekomme 🙂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *