Favorit spisesteder i Aalborg #2 BURGER

Der var stor begejstring for sidste indlæg, hvor jeg anbefalede steder i Aalborg med mine ynglings brunch. Nu er det så kommet til anbefalinger af burger og dem har jeg trods alt spist ret mange af, som min instagram også fremgår af ;-). Hvis jeg er et nyt sted henne, har jeg tendens til at tage det sikre valg og tage en burger, men ikke nødvendigvis altid den klassiske. Jeg elsker en burger, der er kælet for og gerne med et spicy touch. Udover dem jeg har listet nedenfor, kan jeg også klart anbefale burgerne på Bistro V.

 

 • Café Ulla Terkelsen London (Kastetvej 36). Kyllingeburger, pris 120,-
 • Egentlig er jeg ikke som sådan kæmpe fan af Ulla T, da maden oftest afhænger af, hvor travlt de har. Men deres kyllingeburger er jeg ret vild med, og så er pomfritterne dertil fantastiske.

 • Café Peace (Boulevarden 4). Gourmet Burger, pris 129,-.
 • Generelt er jeg bare stor fan af Café Peace og er også meget begejstret for deres brunch som jeg skrev om sidste gang. Deres burger er ingen undtagelse. Fyldt med hjemmesyltede agurker, rødløg og dressing + virkelig gode pomfritter.

 • Café Vi2 (C.W. Obels Plads). Spicy Burger med oksekød eller kylling, pris 120,-.
 • Denne burger er vist den mest viste burger på min instagram og det altså ikke helt uden grund, for den er fantastisk! Den bestiller jeg altid, når jeg er på CaféVi2. Det eneste minus er, at de er begyndt at putte salsa og guacamole i en skål ved siden af. For min skyld må det gerne være inde i burgeren. Og igen vildt gode pomfritter med chilimayo.  

 • Café Ministeriet (Møllegade 19). Ministerens Burger, pris 125,- (fås også som take away til 100,-)
 • Denne bruger er lidt mindre end de andre, men mætter bestemt ligeså meget. For mig behøver tallerkenen ikke være helt fyldt op. Kan sjældent styre det, haha! Dette er en klassisk café burger, men igen er det kælet for ingredienserne. Dertil hørende lækre pomfritter med hjemmerørt hvidløgsmayo. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

 1. Mums, de ser jo så gode ud. Jeg elsker burgere, og hvem gør ikke det 🙂
  Har hermed bogmærket dit indlæg. Der må snart være nogen, der inviterer os bloggere fra København til Aalborg 😛

 2. Åh, jeg kan lide dem alle. Min kæreste er også klart på Vi2’s. Jeg er kæmpe fan af Italianoburgeren på Vesterå og kyllingeburgeren på Cafe Gammeltorv med ceasardressing, parmasan, bacon ink råstegte kartofler og aioli. Øj 😀
  Smagte desuden min kærestes pulled-duck gourmetburger med trøffelost på Bistro V – den var altså også uovertruffen (;

  – A

  1. Vi2’s er så god! Bestiller den hver gang jeg er dernede, og hvis jeg ikke gør, så fortryder jeg inderligt!
   Uh, dem må jeg lige have prøvet. Har faktisk kun smagt de små burgere på Bistro V og de er virkelig også lækre. 😀

 3. Af de steder du nævner har jeg prøvet Café Peace og Café Vi.2’s burgere, og min favorit er nok Peace’s. Jeg må vist også få prøvet de to andre steder, for lige som dig er jeg også ret vild med burgere og gode fritter ;o)

  1. Peace er virkelig også lækker. Har faktisk kun været derinde 2 gange og få burger og en enkelt gang har jeg fået brunch derinde – men den er altså virkelig også lækker :D.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *