Ebay Tip; Darth Wader nøglering

| Darth Wader Nøglering her |

Jeg har virkelig klikket mange sager hjem fra eBay og jeg bliver altid overrasket over, hvad jeg har bestilt derfra, fordi leveringstiden er så lang ;-). Men denne var faktisk hurtig undervejs, tror jeg fik den 8-10 dage efter jeg havde bestilt den. Synes den var lidt sjov og pifter et ellers så kedelig nøglebundt lidt op. Den koster ca 8 kr inkl porto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Så meget tak for tip 😀
    Min kæreste får altid (da han har fødselsdag 1. december) kalenderpakker af mig aka nissen i fødselsdagsgave. Og en af de mange gaver, indbefatter altid en ny nøglering, så mon ikke han skal have sådan en? For pt er AR2D2 noget skramlet 😀 (og Tintin, der dingler i kældernøglen, har faktisk kun hovedet tilbage)

    – A

    1. Det er en god idé :-). Købte også til min kæreste sidste år. Kan være, at du skal til at udse dig ting og sager på eBay 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *