Dagens #158

| Kjole Asos | Taske Mulberry | Sandaler Birkenstock | Halskæde Stine Goya | Solbriller Rayban |

Så er jeg igen hjemme fra Smuk-fest og en uges ferie er tiltrængt! Det var en kanon festival med fejring af fødselsdag i lørdags med sang og lagkage, en masse fede koncerter, alt for lidt søvn og lidt for meget vodka juice. I går kom  jeg hjem til sushi og fødselsdagsgaver fra Rasmus <3. Dagen i dag er brugt på afslapning, OL og et smut nede i byen. Outfittet er fra lige før jeg tog på Skanderborg festival. Jeg er virkelig glad for kjolen og har også købt den i sort med korte ærmer – glæder mig til at vise den.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *