Dagens #159

| Læderjakke Muubaa | Kjole Asos | Kimono Ganni | Støvler Pavement | Taske Mulberry | Ringe Carré, Jane Kønig |

Åh, hvor kan man godt mærke, at efteråret snart er på vej, selvom de jo egentligt lover godt vejr resten af ugen. Nu får vi at se. Jylland bliver nogle gange forsømt. Men sættet ovenfor er som sådan et godt bud på, hvordan jeg elsker at gå klædt i sommerhalvåret/starten af efteråret, hvis temperaturene tillader det. Men Ganni kimono får jeg simpelthen brugt for lidt, så i efteråret skal jeg have taget affære, for jeg knuselsker den virkelig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

18 kommentarer

  1. Du ser simpelthen så godt ud!
    Og det virker til at det bliver godt vejr heroppe også 😀 Selvom jeg sagtens kan leve med de 21 grader hehe. Men det bliver da godt med et par lækre sommeraftner 🙂

    1. Tak for det <3.
      Ja, det kan jeg godt forstå, det kan være en hård fornøjelse med en bette mave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *