Ganske simpelt; Lav din egen chili-og hvidløgsolie

Personligt elsker jeg at få enten chili- eller hvidløgsolie på min hjemmelavede pizza eller ovenpå min salat for at erstatte den sædvanlige cremefraiche dressing. Det er ganske simpelt, bare husk at vælge en jomfruolie i god kvalitet. 

Chiliolie;

  • Jomfruolie
  • Tørret chili (gerne en stærk af slagsen, så den kan trække og give en masse smag) og hakket hvidløg.
Hvidløgsolie;
  • Jomfruolie
  • Hvidløg (presset i hvidløgspresser – jeg brugte 1½ mellemstore fed)
  • Lidt groft salt
Patentflaskerne (pris 7,-) og mærkaterne (pris 8,-) er købt i Søstrene grene og fås i mange forskellige varianter. Dymo’en er købt i Bog&Idé og findes lige her.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *