Dip and Twist; Fjern neglelak nemt og effektivt

| Dip Twist med kokosduft her | Appeal4 Neglelak her og her |

Jeg elsker at gå med neglelak, men jeg er ikke så stor fan, når neglelakken skal fjernes igen og slet ikke, hvis det er besværligt. Læs; vatrondeller og neglelakfjerner ud over det hele. Derfor er jeg stor fan af dip and twist neglelak fjernere. Jeg har prøvet en del før, men de fleste har haft en kraftig duft af acetone og den lille svamp i krukken har smuldret, når jeg har drejet fingeren rundt i krukken. Derfor var jeg meget glad for at få lov til at afprøve Dip Twist Express, som er baseret på en plejende formel med fugtgivende glycerin. Dette sikrer en nænsom men effektiv fjernelse af neglelakken uden at udtørre neglene og huden omkring. Neglelakfjerneren findes i 4 forskellige varianter og min klare favorit er den ovenfor med duft af kokos. En duft jeg virkelig elsker og så er den pæn at se på!

Udover Dip Twist Express, vil jeg lige tippe jer om, at Billigvoks.dk ligeledes har et hav af lækre neglelakker fra Appeal4, som er sat ned til sølle 27,50,-, hvis du mangler neglelak til at gøre dine negle sommerklare.

// Modtaget til test af Billigvoks //

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *