Dagens #157

| Nederdel Minimum | T-shirt Selected Femme | Sandaler Birkenstock | Taske Mulberry | Ringe Carré, Carré | Ur DWSolbriller Rayban | Hårbånd Moss Cph |

Da Rasmus og jeg var i København i sidste uge, var vi et smut forbi Christiania – et sted jeg faktisk aldrig har været før. Efter turen på Christiania, tog vi en tur på Papirøen, hvor vi startede ud med en øl og nød solens stråler. Derefter ind at kigge på alle de lækre spisesteder (kunne virkelig godt bruge sådan et spisested i Aalborg – kommer nok aldrig til at ske, desværre). Da vi ville vende næsen hjemad, stod det ned i stænger og vi tog forbi Magasin og drak en kaffe og smuttede hjem på vores hotel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Nederdelen er så flot! Jeg har været inde og prøve den flere gange, men jeg synes slet ikke, den fungerer på mig desværre. Øv!

  1. Jeg ELSKER den! Synes den kan bruges til alt, men kender godt det med, at det absolut ikke sidder godt :-/

 2. Piiiiift, hvor ser du bare godt ud 😛
  Jeg er kæmpe fan af nederdelen og den overvejer jeg også at købe i den fine grå farve. Jeg har den nemlig kun i blå, og jeg kunne altså godt bruge en mere i en anden farve 😀

 3. Det lyder hyggeligt med en tur til Papirøen. Der er bare så hyggeligt.
  Næste gang du kommer forbi, så skal I prøve at give Toldboden et besøg. Det er et af de hyggeligste steder jeg kender 🙂

  1. Det var også super hyggeligt :-). Det må jeg prøve – ikke nemt når man ikke aner, hvor tingene er :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *