Dagens #156

| Læderjakke Muubaa | Kjole Samsøe Samsøe | Støvler Pavement | Taske Mulberry | Solbriller Rayban | Ur DW | Ringe Carré, Carré |

I torsdag var jeg nede at spise på Caféministeriet sammen med 3 andre blogger damer. Det var super hyggeligt og virkelig noget lækkert mad, som jeg nok skal nærmere ind på i et andet indlæg, for det fortjener det helt sikkert! Jeg var iført mine nye sommerlette kjole fra Samsøe, som jeg var heldig at finde på tilbud i Bahne. Generelt synes jeg faktisk, at man kan gøre sig nogle virkelig gode scoop i butikkerne lige nu og har selv købt lidt sager med hjem, som jeg glæder mig til at vise på bloggen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

20 kommentarer

 1. Super fin kjole! Jeg har også selv gjort mig et par lækre udsalgskup – synes faktisk, at udvalget i Aalborg har været rigtig godt denne gang 🙂

 2. Wauw, jeg får lige testet mine evner for at sukke dybt og længselsfuldt, når der kommer så fint og sommerligt et outfit i mit feed på en dag som i dag, hvor det nærmest har regnet uafbrudt. Håber solen snart kommer igen, så vi kan få mere af den slags, for det ser virkelig skønt ud! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Synes at du er så god til at vælge nogle utrolig fine og smukke lokaliteter 🙂
  Har læst lidt hos de andre bloggere om jeres cafe tur – Det ser utrolig lækkert ud 🙂

  1. Tak skal du have :-). Jeg synes det er lidt hyggeligt, at der er lidt stemning på billederne engang imellem :-).
   Det var så hyggelig en tur 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *