Clinique; Sommerklare læber

| Læbestift Melon Pop | Oil Lip Wink Pop | Oil Lip Cocoa Pop |

Det er sjældent, at jeg går med læbestift udover når jeg skal i byen, men synes faktisk, at jeg er blevet bedre til at bruge det engang i hverdagen. Når jeg skal i byen, er der lidt mere skrald på farverne end hvis jeg tilføjer farve i hverdagen. Læbestiften og oil lips’ene ovenfor er mine klare favoritter, fordi de giver læberne en anelse farve uden at virke voldsomme og så holder de! Læbestiften er cremet og lækker at påføre og oil lips’ene efterlader en lækker farve med en lille smule glans og så klistre de ikke, hvilket er et kæmpe plus for mig! Oil lips’ene kan desuden også bruge til at påføre kinderne en lækker rosa farve.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *