Anbefaling; Café Ministeriet | Aalborg

I sidste uge var jeg med 3 andre bloggerpiger; Liselotte, Anne Cathrine og Isabella på Café Ministeriet, hvor vi hyggede os med god mad, vin og snak. Jeg valgte en svampe risotto som var vildt lækker og de andre piger valgte en steak med pomfritter, sovs og stegte grøntsager, og udfra deres stilhed, går jeg ud fra, at den sad lige i skabet og var stegt perfekt ;-). Svampe risottoen med perfekt stegt kylling på toppen, er ny på deres menukort og den kan virkelig anbefales.

Om sommeren har Café Ministeriet sat den hyggeligste terrasse op, hvor du kan nyde din mad eller et koldt glas vin, og det er et fantastisk sted, når solen endelig skinner, hvilket godt nok er en undtagelse lige i øjeblikket. Udover svampe risottoen kan jeg klart anbefale deres burger med pomfritter – men det skal jeg nok komme ind på i et andet indlæg, hvor jeg anbefaler brugere i det aalborgensiske.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

14 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *